Club Forward

Waar jij: Meetelt, Meedoet, een zeer gewaardeerd Member bent én we er samen zijn om jou te Motiveren.

Krav Maga

Krav Maga is een super gave zelfverdediging, anders dan andere, die zijn oorsprong heeft in Israël. Krav Maga is realistisch en doeltreffend. Voor jong en oud waarbij je traint in een veilige sfeer. “Krav Maga. So one may walk in peace”

  • Jeugd t/m 15 - 2 keer per week trainen
  • Vanaf 16 jr - 1 keer per week trainen

35,00

Per maand

Boksfit - ladies only

Wel willen boksen maar zit je niet te wachten op een blauw oog? Dan is boksfit iets voor jou! Bij deze women-only workout gebruiken we puur het middel boksen om fit te worden. Dit in combinatie met een functionele training maakt het een geweldige fullbody workout. Perfect om in vorm te komen, te blijven, af te vallen of conditie op te bouwen. Zo blijf jij Fit, gezond en weerbaar!  Voor vrouwen en gegeven door een vrouw! 

  • Vanaf 16 jr - 1 keer per week trainen

36,50

Per maand

Voedingsconsult

Altijd al willen weten waarom het je niet lukt om jouw gezond gewicht te bereiken? Waarom je in het weekend 'los' gaat om vervolgens door de week weer streng te diëten? Of waarom het je niet fit wordt en je lichamelijk geen vooruitgang ziet ondanks dat je zo ontzettend veel sport? Of wil jij weten waarom je toch altijd weer wilt snaaien zodra je op de bank zit? Wat nou als we samen achterhalen wat er ECHT aan de hand is? Kijken naar wat er ECHT speelt? Want dat je gezond moet eten, weet je zelf ook wel. Daar ligt het vaak niet aan.  

Ik ben een door de BNG erkende gewichtsconsulente, gespecialiseerd in sport & voeding. Daarnaast werk ik, als onafhankelijke distribiteur, met gezondheidssupplementen, goedgekeurd door Informed Sports. 

37,50

Per half uur

Voedingscursus "Niet aan mijn lijf"

Gezond leven, voor jezelf opkomen, grenzen stellen, weten wat goed voor je is en wat niet. Vaak weet je ergens wel hoe het zit en wat je moet doen. Gezonde weerbaarheid betekent dat jij duidelijke grenzen stelt. En dan heb ik het niet alleen over fysieke weerbaarheid. Hoe gaaf zou het zijn als jij een gezond lichaam hebt, als je in balans bent en als je weet hoe je dit kunt blijven? Speciaal daarvoor heb ik een 13 weken durende cursus ontwikkeld. Het gaat daarin niet om het slank zijn, om het voldoen aan het ideale plaatje. Het gaat erom dat jij lekker in je vel zit en dat je weet wat jou nu daarin tegenhoudt om weer fit te zijn. In 13 weken neem ik je online en op een praktische manier mee langs alles wat jij nodig hebt om gezond weerbaar te worden; om te kunnen zeggen: 'Niet (meer) aan mijn lijf!' Van fit- en motivatiechecks, tot opdrachten, video's en werkmateriaal. En, met uiteraard 1: 1 coaching. Je kunt op elk gewenst moment starten.

277,00

Eenmalig

Ontdek hoe ik je kan helpen om gezond, fit & weerbaar te worden