Gezond weerbaar

Heb jij ook weleens dat je worstelt met het vinden van balans tussen gezond eten en verleidelijke traktaties? Of dat de druk om te presteren soms bijna ondraaglijk wordt? Misschien vind je het moeilijk om nee te zeggen, je grenzen aan te geven, voor jezelf op te komen omdat je anderen niet wilt teleurstellen.
 

Het is niet eenvoudig

Gezond weerbaar zijn is niet altijd eenvoudig. En toch is het tijd om voor jezelf te kiezen en (fysiek) je grenzen aan te geven zonder schuldgevoel. We hebben allemaal onze eigen uitdagingen en obstakels, we zijn daarbij vaak erg goed in het negatief praten tegen en over onszelf. Niet iets waar je vertrouwen door groeit. En laat dat nou net zijn waar 'gezond weerbaar' om draait. Het opkomen voor jezelf, het er zijn voor jezelf, het geven van aandacht aan jezelf, weerbaar zijn, je gezondheid belangrijk vinden en al die dingen meer. 
Hoe fijn is het dat je dat met anderen kunt delen? Anderen die ook gezond weerbaar willen zijn. Die het ook belangrijk vinden om aan zichzelf te werken. Of het nu is om fysiek weerbaar te zijn, om prestaties te verbeteren, om zich veiliger te voelen, of juist om weer dat gezonde gewicht te hebben waardoor je weer de dingen kunt doen die je graag wilt doen. (Dat kan dus ook betekenen dat je moet aankomen in kg's).
 

Het is geen luxe

Gezond weerbaar zijn is geen luxe. Het is noodzakelijk voor iedereen. Je wilt toch voorkomen dat je bij de arts staat en dat er wordt gezegd: 'Had je maar eerder....' Of dat je op straat wordt aangevallen en denkt: 'Had ik toch meer...'
 

Ik nodig je uit

Daarom nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek, waarin we samen kunnen bespreken hoe we jou kunnen helpen om gezond weerbaar te worden. Via de website vraag je een coachingcall aan. 



Fit, gezond, gezondheid, krav maga, voeding, Weerbaar, zelfverdedigingWeerbaar, zelfverdediging, hand, primair, Krav Maga

You may also like

De proteïne mythe

De proteïne mythe

Hand van God

Hand van God
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontdek hoe ik je kan helpen om Fit & Weerbaar te worden